HISTORIEK

1965

De Algemene Onderneming Van Buggenhout Frans & Zonen werd midden jaren 60 gestart en opgericht door vader Frans. Enkele jaren later kwam er ook de hulp van beide zonen, Tony & Emiel. Het familiebedrijf specialiseerde zich verder in grond-, riolerings- en wegeniswerken.

1978

In december 1978 overleed Frans Van Buggenhout en gingen beide zonen alleen verder. Zij hadden op dat ogenblik al een jarenlange ervaring opgebouwd.

2002

De fakkel werd op 1 april 2002 doorgegeven aan de 3de generatie. Vanaf dat moment werd het bestuur overgenomen door de zonen van Emiel : Frank en Geert.

2003

In 2003 namen zij meteen een grote stap met de investering in een nieuw pand. Het oude gebouw werd hiervoor volledig afgebroken.

2005

Frank en Geert besloten in mei 2005 de firma “Van Buggenhout Gebroeders” op te richten. Deze nam de volledige activiteit over van “Van Buggenhout Frans & Zonen”.

2007

In 2007 werd opnieuw geïnvesteerd en ditmaal in een nieuw kantoorgebouw. Dagelijks zetten beide broers samen met hun personeel zich in om hun klanten de beste service en kwaliteit aan te bieden.

Vandaag

Vandaag zetten Frank en Geert en al hun medewerkers zich elke dag in om u te ontzorgen op het vlak van wegenwerken, asfalteringen, rioleringswerken en alle aanverwante diensten.